Magunkról

Társaságunk 1999-ben alakult. 2000. óta új tulajdonosi összetétellel működünk. Ekkortól foglalkozunk könyvviteli, ügyviteli, valamint számítástechnikai szolgáltatások nyújtásával.
Kezdetben a cég betéti társaságként működött, 2009-ben korlátolt felelősségű társasággá alakultunk, valamint megkezdődött egy cégcsoport létrehozása, mely folyamat jelenleg is tart. A cégcsoport létrehozásával partnereink minél teljesebb körű, precíz, pontos kiszolgálása a célunk.

Cégcsoportunk jelenleg 4 cég cégből áll:

  • Az AKTA-KUKAC 2000. Kft. számviteli, könyvviteli, valamint ügyviteli szolgáltatások nyújtásával foglalkozik,
  • az ÉSZKONTROLL Kft. adatrögzítési tevékenységet végez,
  • a CREDIT-POWER Kft. honlapokat, valamint pályázatokat készít,
  • az IRATKUPAC Bt. iratdigitalizálással és iratőrzéssel foglalkozik.

Cégcsoportunk szakembergárdája közgazdász szakmérnök, mérlegképes könyvelő, bér-, munkaügyi és társadalombiztosítási szakelőadó, pénzügyi szakügyintéző, webfejlesztő végzettségű emberekből áll.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket családias légkörben szolgáljuk ki, és hogy kellő időt szánjunk arra, hogy segítségükre legyünk, gyakorlati tanácsokkal segítsük munkájukat. Jelen korban, amikor szinte folyamatosak a változások, különösen fontos, hogy tájékoztassuk őket az aktuális törvényi változásokról, hogy a felkészülhessenek a rájuk vonatkozó új szabályokra, követelményekre.
Munkánkat fejlett technikai háttérrel, az adatok maximális biztonsága, titoktartási kötelezettség és vállalkozói felelősségbiztosítás mellett végezzük.
Minőségi szolgáltatást nyújtunk, ezáltal valószínűleg nem mi leszünk a legolcsóbbak, de munkánkkal olyan segítséget tudunk nyújtani ügyfeleink számára, hogy maximálisan megérje nekik  velünk dolgoztatni.